OVER ONS

Moderne en klassieke interieurs op maat

In 1956 ontstond Meubelen Devriese als een klein schrijnwerkersbedrijf onder leiding van Roger Devriese. Oorspronkelijk lag de focus op het maken van zetelrompen.

Sedert de jaren ’90 hebben we ons steeds meer gespecialiseerd in het maken van interieurs op maat. Vandaag maken we zowel klassieke als moderne interieurs. Onze jarenlange ervaring in combinatie met een modern machinepark maakt het mogelijk om alle creatieve ideeën en stijlen uit te voeren volledig volgens de wens van onze klant.

Inrichting living - Meubelen Devriese
Inrichting badkamer- Meubelen Devriese

Vakmanschap en passie

In samenwerking met uw of onze architect staat ons team van professionele vakmensen iedere dag klaar om de plannen uit te voeren met de grootste precisie. Alle meubelen en interieurs worden na het voorbereidende werk in het atelier ook door ons vakkundig geplaatst.

Inrichting living - Meubelen Devriese
Keukeninrichting Meubelen Devriese

Horeca, kantoor- en winkelinrichting

Naast het residentiële maatwerk en de losstaande maatmeubelen staat ons team ook klaar voor horeca, kantoor- en winkelinrichting. Het succes van een horecazaak of winkel gaat vaak hand in hand met het interieur. Daarom zorgen wij ervoor dat uw zaak de uitstraling krijgt die het verdient.

De Commanderie Westkerke - Horeca inrichting Meubelen Devriese
Kantoorinrichting Axa kantoor Rammant (Zwevezele) - Meubelen Devriese
Winkelinrichting De verscentrale (Kluisbergen) - Meubelen Devriese

Meubelen Devriese bvba   Interieurs op maat  |  De Leiteweg 23F   |   8020 Ruddervoorde  |  tel +32 (0)50 27 75 16  |  

Pin It on Pinterest

Shares
Share This